Kalkulácie nákladov a tvorba ceny v podniku - Nižníková, Zuzana, 1986-
Kalkulácie nákladov spoločnosti Silometal spol. s r.o. Predbežná kalkulácia nákladov. Navrhovaný výpočet ceny pre zákazkové výrobky na zahraničnom trhu.