Ako správne prezentovať, čomu sa vyhnúť pri prezentácii - Záležáková, Eliška
Prezentačné schopnosti sú súčasťou komunikačných zručností, bez ktorých sa nezaobídu nielen manažéri, ale aj zamestnanci na mnohých odborných a špecializovaných pracovných pozíciách v rôznych typoch podnikov a inštitúcií. Formálna a obsahová stránka prezentácie.