Internacionalizácia vysokoškolského vzdelávania pomocou nových vzdelávacích prístupov - Svitačová, Eva
Neustále skvalitňovanie univerzitného vzdelávania na Slovensku a zavádzanie nových, globálych a rozvojových vzdelávacích prístupov do edukačného procesu. Prínosy internacionalizácie vo vysokoškolskom vzdelávaní a konkurencieschopnosť slovenských vysokých škôl.