Komparácia úrovne trémy u stredoškolákov a vysokoškolákov, ktorí končia štúdium - Chmelárová, Zuzana, 1967-
Tréma ako nepríjmený stav sprevádzajúci situácie súvisice s podávaním výkonov pred inými ľuďmi. Výskyt a úroveň trémy u stredoškolákov a vysokoškolákov končiacich štúdium. Výučba a nácvik techník a spôsobov zvládania trémy.