Bolonský proces v Európe do roku 2010 - Čikešová, Mária
Reforma vysokoškolského školstva – Bolonský proces a Európsky vysokoškolský priestor v medzinárodných súvislostiach. Moderná éra európskej integrácie a národné špecifiká. Vznik, priebeh a konsolidačná fáza po roku 2010 a aplikácia v slovenských pomeroch.