Vývoj odvetvovej štruktúry Slovenskej republiky - Stašková, Slavomíra, 1989-
Všeobecná charakteristika odvetvovej štruktúry. Podiely jednotlivých odvetví na tvorbe HDP v rokoch 2009 – 2015. Počet zamestnaných osôb v jednotlivých odvetviach v rokoch 2009 – 2015. Priemerná mesačná mzda podľa jednotlivých odvetví v rokoch 2009 – 2015. Tržby za vlastné výkony a tovar v priemyselnej výrobe v rokoch 2009 - 2015.