Mýtus o bezplatnom zdravotníctve sa rúca - Hunková, Mária
Podiel súkromných výdavkov Slovákov na zdravotníctvo sa približuje výdavkom vo Švajčiarsku. Úroveň života a vnímanie kvality zdravotného systému sú pritom rozdielne. Švajčiarsko sa drží v medzinárodných porovnaniach pri vrchole, Slovensko na jeho chvoste. Slovenské zdravotníctvo nutne potrebuje zmenu, ktorá dá Slovákom kvalitnejšie zdravotnícke služby. Modely zdravotného poistenia.