Muž, ktorý chce budovať mestské štáty - Lehuta, Michal
Americký ekonóm Paul Romer - nový hlavný ekonóm Svetovej banky. Cieľ medzinárodnej organizácie. Romerov model ekonomického rastu. Teória mestských štátov. Pozitívny príklad Hongkongu. Projekt v Hondurase. Ako na chudobu.