Systém ochrany pred legalizáciou príjmov z trestnej činnosti a financovaním terorizmu - Kotrasová, Ľuboslava
Právna úprava opatrení na zabránenie zneužívania finančného systému na legalizáciu a financovanie terorizmu. Vytvorenie podmienok pre odhaľovanie takéhoto konania. Pohľad na nové európske AML/CFT (Anti-Money Laundering/Combating the Financing of Terrorism).