E-learning sa zatiaľ vyplatí veľkým rybám - Nejedlý, Tomáš
Rozmach informačných technológií a nárast možností v oblasti vzdelávania. E-learningové vzdelávanie zamestnancov. Firma E-learnmedia ako špecialista na slovenskom trhu. Vysoké náklady. Výhody e-learningu. Príťaž pre zamestnanca.