Niektoré aktuálne otázky povinného zmluvného poistenia - Fekete, Imrich
Povinné zmluvné poistenie za škodu spôsobenú prevádzkou motorového vozidla (The motor third party liability insurance). Aktuálne problémy, s ktorými sa stretávali poisťovne pôsobiace v oblasti PZP (povinné zmluvné poistenie) na prelome rokov 2015 a 2016.