Reprodukční plány mladých mužů v ČR - Kyzlinková, Renáta
Reprodukčné chovanie mužskej populácie v Česku a jeho vývoj v čase. Zmeny reprodukčného chovania od 90-tych rokov 20. storočia - hlavná zmena: obmedzenie počtu detí v rodine a odklad ich narodenia do vyššieho veku. Reprodukčné plánovanie súčasnej mladej generácie mužov. Viacrozmerný pohľad na problematiku reprodukčných plánov u mladých mužov - logistická regresia.