"Hacknuté" vzdelávanie - Nejedlý, Tomáš
Unikátna škola v Bratislave, ktorej kľúčovou prednosťou je sloboda. Zahraničná škola pôsobiaca na Slovensku. Cena vzdelávania. Individuálne vzdelávanie. Súkromné školy, ktoré si našli cestu k slobode vo vzdelávaní. Posúvanie kvality vzdelávania vyššie. Väčšia voľnosť a variabilita vo vzdelávaní.