Chcem priniesť viac voľnosti vo vzdelávaní - Nejedlý, Tomáš
Rozhovor s ministrom školstva SR o zmenách vo vzdelávaní. Vytvorenie podmienok na učenie hravou a zážitkovou formou. Zodpovednosť štátu v oblasti vzdelávania nových generácií.