Špeciálnopedagogické poradenstvo - Gabarík, Michal
Dokončenie článku z predchádzajúceho čísla o poskytovaní komplexných odborných služieb podľa paragrafu 133 zákona č. 245/2008 Z. z. o výchove a vzdelávaní (školský zákon) a o zmene a doplnení niektorých zákonov. Ciele centier špeciálnopedagogického poradenstva.