Brožúry, hry i kamoši. Aj takto vítajú nováčikov - Nejedlý, Tomáš
Veľký dopyt po kvalifikovaných a kvalitných zamestnancoch na trhu práce. Extrémny tlak na personálne oddelenia. Program adaptácie nových zamestnancov - onboarding. Dôležitý prvý dojem. Tímová práca. Efektívni od prvých dní. Výrazná fluktuácia mladých. Hraví mileniáni a gamifikácia v onboardingu.