Ceny a výhry z daňového hľadiska - Oravcová, Martina
Podmienky pre oslobodenie od dane pre prijaté ceny a výhry fyzických osôb. Ceny a výhry ako zdaniteľné príjmy. Spôsob zdanenia cien a výhier. Ceny a výhry od zamestnávateľa. Medzinárodné zdanenie cien a výhier. Ceny a výhry ako daňové výdavky. Príklady z praxe.