Mzdové nároky pri nerovnomerne rozvrhnutom pracovnom čase - Gášpárová, Eva
Základné podmienky pre nerovnomerné rozvrhnutie pracovného času vymedzené v Zákonníku práce. Mzda zamestnanca s nerovnomerne rozvrhnutým pracovným časom. Sviatok u zamestnanca s nerovnomerne rozvrhnutým pracovným časom. Práca nadčas. Konto pracovného času. Praktické príklady.