Assessment of Companies' Financial Health: Comparison of the Selected Prediction Models - Ivaničková, Mariana, 1977-
Prognóza finančného zdravia podniku, pomocou vybraných modelov predikcie so zameraním na Tamariho model, Index bonity, Index IN 05 a Model HGN. Hypotéza neaktuálnosti a nízkej úrovne evidenčných hodnôt starších predikčných modelov za iných podmienok, porovnávaním s novšími modelmi.