Export competitiveness of the European Union in fruit and vegetable products in the global markets - Bojnec, Štefan
Konkurencieschopnosť exportu ovocia a zeleniny Európskej únie na globálnych trhoch a jej dlhodobé trvanie. Dôležitosť riadenia obchodných reťazcov.