Životné minimum od 1.7.2016 - Paliderová, Martina
Čo je životné minimum. Životné minimum jednotlivca a dvojice. Vývoj životného minima od roku 2009. Výška životného minima v r. 2016. Podmienky nároku na predčasný dôchodok. Minimálny dôchodok. Nezdaniteľné časti základu dane.