Consequences of supports to the economic situation of farms with respect to their size - Náglová, Zdeňka
Analýza dôsledkov dotácií poľnohospodárskych podnikov v Spoločnej poľnohospodárskej politike (CAP). Analýza prevedená prostredníctvom modelu fixovaných efektov. Preukázané rozdielne dôsledky dotovania poľnohospodárskych subjektov, predovšetkým na zisk a obrat.