Ponuka práce počas výberového konania a jej dosah na vznik pracovného pomeru - Beracka, Ondrej
Ponuka práce a výberové konanie. Do akej miery je ponuka práce záväzná počas priebehu výberového konania. Predzmluvné vzťahy podľa Zákonníka práce. Písomná forma pracovnej zmluvy a LOF (letter of offer). Istota písomnej pracovnej zmluvy.