Práca v zahraničí - Írsko - Petruňová, Iveta
Hľadanie práce v Írsku. Pracovné podmienky a pracovná zmluva. Príjmy a dane. Sociálne poistenie. Systém zdravotnej starostlivosti. Ubytovanie v Írsku. Podnikanie. Dávky v nezamestnanosti. Materské dávky. Životné náklady. Starobný dôchodok. Užitočné webové adresy.