Distribúcia verejných zdrojov ako politický mechanizmus: prípad environmentálnych dotácií na Slovensku - Spáč, Peter
Problematika rozdeľovania verejných zdrojov. Prístup a rozdeľovanie dotácií obciam z programu Environmentálneho fondu na Slovensku v rokoch 2005 až 2015, ktorý organizačne podlieha Ministerstvu životného prostreda SR.