Českým klientům chceme přinést takové produkty, které mají úspěch i na Slovensku - Houdek, Tomáš
Rozhovor s generálnym riaditeľom a predsedom predstavenstva Union poisťovne Michalom Špaňárom a riaditeľom pobočky Union v Českej republike, Petrom Koblížkom, o nových trendoch v rámci Union poisťovne v Česku a na Slovensku.