Credit Co-operatives in Slovakia - Šúbertová, Elena
Vývojové štádia spolupráce úverových družstiev. Aktuálna situácia na Slovensku podľa Obchodného zákonníka. Organizačná štruktúra a výkonné orgány úverových družstiev.