Konkurenčná činnosť zamestnanca - Petríková, Lucia
Ide predovšetkým o výkon inej zárobkovej činnosti, ktorá má k predmetu činnosti zamestnávateľa konkurenčný charakter. Kedy a za akých podmienok môže zamestnanec vykonávať konkurenčnú činnosť. Na výkon ktorých činností sa nevyžaduje súhlas zamestnávateľa. Je možné obmedziť zárobkovú činnosť po skončení pracovného pomeru?