Jazda biomasou pokračuje - Haluza, Ivan
Nový český investor v Národnej energetickej spoločnosti. Výroba tepelnej energie z biomasy. Najracionálnejšia vetva obnoviteľných zdrojov energií. Vykurovanie mesta Třebíč biomasou. Tri veľké elektrárne na Slovensku. Ako by mali Slovensko či Česko rozvíjať obnoviteľné energie, aby to bolo rozumné.