Brexit z pohledu britského bankovního sektoru - Zamrazilová, Eva
Výsledok britského referenda, britská politická scéna a finančné trhy. Vyjednávanie o podmienkach odchodu Spojeného kráľovstva z EÚ a formy ďalšej spolupráce. Proces implementácie regulačných opatrení tak, aby britský finančný sektor zostal naďalej odolný.