Čínska futbalová ofenzíva - Legéň, Marek
Investície čínskych podnikateľov do európskeho futbalu. Jasne stanovené ciele čínskej komunistickej strany v oblasti športu. Dohody s európskymi futbalovými klubmi. Vzájomný profit z investícií. Futbalové kluby s čínskym kapitálom. Zvýšenie kvality hry aj na domácej pôde. Nákup hráčov z popredných európskych tímov.