Peňažné a nepeňažné plnenia zamestnávateľa voči zamestnancom - Mrukviová Tomiová, Sandra
Mzda ako základné peňažné plnenie zamestnávateľa voči zamestnancom. Minimálne mzdové nároky, práca nadčas, práca vo sviatok, nočná práca, mzdová kompenzácia za sťažený výkon práce. Naturálna mzda, stravovanie. Nepeňažné plnenia. Dobrovoľné plnenia zamestnávateľa voči zamestnancom.