Brexit otočil plány menovej politiky Fedu hore nohami - Vaňo, Vladimír
Britské referendum o členstve v Európskej únii prinieslo nečakané situácie nielen pre predstaviteľov londýnskej vlády a Európskej únie, ale aj pre centrálne banky. Opatrenia kvantitatívneho uvoľnenia menovej politiy ECB.