<The> Public sector in the Czech Republic in light of the public choice theory - Rybáček, Václav
Komparácia spôsobov analýzy role vlády a verejného sektora v spoločnosti. Porovnanie výsledkov s teóriou verejnej voľby. Príjmy a výdavky verejného sektora, pomer verejného dlhu a HDP.