Správny súdny poriadok - Mrukviová Tomiová, Sandra
Správny súdny poriadok ako súčasť troch procesných kódexov, ku ktorým patrí ešte Civilný sporový poriadok a Civilný mimosporový poriadok, ktoré nahradili Občiansky súdny poriadok (zákon č. 99/1963 Zb. v z.n.p.