Projekt SEPA a jeho implementace - Schlossberger, Otakar
Zámer projektu SEPA (pôvodný názov Single European Payment Area), o ktorom sa uvažovalo po vzniku Európskej centrálnej banky po roku 1998. Vplyv SEPA na český bankový trh, ako nečlena eurozóny. Ďalší rozvoj projektu SEPA.