Doučujte. A zarábajte - Hinšt, Jaroslav
Najväčší záujem o lektorov cudzích jazykov, v prvom rade angličtiny, na Slovensku. Komunita lektorov a doučovateľov na portáloch v štyroch krajinách Európy. Konkurencia a kvalita profilu lektora. Portál DoučMa.sk - na Slovensku jednotka vo svojom segmente.