Další stress testy jsou za námi, výsledky jsou poměrně pozitivní - Zamrazilová, Eva
Testovanie 51 európskych bánk, ktoré uskutočnila European Banking Authority (EBA). Výsledky stresového testovania ukázali, že súčasná úroveň kapitálu bánk je dostatočná i pre prípad, že by banky museli odolávať horšiemu ekonomickému vývoju ako sa očakáva.