Sme Uberrrr - Matijek, Peter
Rozhovor s prevádzkovým manažérom Uber pre ČR a SR Petrom Chovancom. Charakteristika priemerného partnerského vodiča v Bratislave. Presun kancelárie do Prahy. Nasadenie automatických Uber áut v Pittsburghu. Prečo sa vodiči pridali k Uberu.