Zvyšovanie kvalifikácie - Kohútová, Ľudmila
V súčasnosti prebieha ďalšie vzdelávanie zamestnancov v dvoch rovinách - môže ísť o prehlbovanie alebo zvyšovanie kvalifikácie. Základné rozdiely medzi nimi, záväzky na strane zamestnávateľa a zamestnanca.