Uberonomika či bublina - Matijek, Peter
Uber ako symbol nástupu éry zdieľanej ekonomiky. Neúspešný boj o čínsky trh. Najdôležitejší tromf Uberu. Dôraz na komfort a kvalitnú službu. Konkurencia Lyftu. Prechod z luxusného segmentu do sféry zdieľanej P2P ekonomiky. Snaha vyrásť na ucelenú logistickú platformu. Pozastavenie služieb v Maďarsku. Uber v Estónsku.