Pracovný poriadok - Žuľová, Jana
Pracovný poriadok - nástroj riadenia pracovného procesu. Úloha pracovného poriadku - podrobnejšia organizácia práce u zamestnávateľa, upevňovanie pracovnej disciplíny. Za akých predpokladov vydaný pracovný poriadok zaväzuje zamestnávateľa a všetkých jeho zamestnancov.