Koncepce rodinných přídavků a veřejná správa - Vostatek, Jaroslav
Český systém rodinných prídavkov a návrh na jeho rozšírenie. Zvýšenie celkovej štátnej podpory rodín s deťmi. Zefektívnenie prídavkov na deti a zľavy na daniach z príjmov. Verejné služby z pohľadu sociálno-demokratického modelu v Česku.