Obrat do protismeru - Schifrin, Matt
Finančné problémy rešpektovaných amerických vysokých škôl. Rast poskytovaných zliav na školnom. Nedostatok študentov. Investície do marketingu na úkor vzdelávania. Riešenie problémov na Drew University, Drexel University a Bennington College. Strategické postupy rektorov.