Práca snov - Poláčková, Dana
Prospech zostáva naďalej dôležitým pri hľadaní zamestnania. Šikovných študentov je veľa a najlepším spôsobom, ako sa odlíšiť od konkurencie, sú mimoškolské aktivity. Aby stáž zaujala personalistov, je potrebné odniesť si merateľné výsledky. Povinnou výbavou sú počítačové zručnosti. Užitočné je nadväzovanie kontaktov a budovanie vlastnej značky. Ak vás odbor nebaví, nebojte sa zmeny. Buďte najlepší vďaka viacerým talentom.