Duálne vzdelávanie - vplyv na zamestnávateľa - Matulková, Mariana
Nový zákon o odbornom vzdelávaní a jeho daňové dôsledky. Vstup zamestnávateľa do odborného vzdelávania a prípravy. Kvalita odborného vzdelávania. Zavedenie systému duálneho vzdelávania.