Sociálne zabezpečenie, daňové a administratívne povinnosti počas vyslania zamestnanca na výkon prác - Strýčková, Jolana
Zmeny a doplnenia ustanovení Zákonníka práce súvisiace s vyslaním zamestnanca na výkon prác pri poskytovaní služieb. Administratívne požiadavky na hosťujúceho a domáceho zamestnávateľa a ich povinnosti. Sociálne zabezpečenie a daňové povinnosti počas vyslania.