Vzorec šťastia podľa vedcov - Burák, Emil
Šťastie merajú a cítia ľudia rozdielne. Úsmev - najúčinnejšie a najlacnejšie antidepresívum. Kľúčom k väčšiemu šťastiu človeka je odklon od čisto ekonomického rastu k rastu osobnému.