Aj zjednodušenie má svojho guru. Steva Jobsa - Orgonáš, Jozef, 1957-
Zameranie sa na nízkonákladovosť. Hospodárska kríza a návrat k minimalizmu. Krátky exkurz do staršej literatúry. Podnikateľský minimalizmus. Firma Apple - svetový štandard v oblasti zjednodušovania produktov. Sli-simplicizmus ako inovačná metóda. Zjednodušenie a zlacnenie idú ruka v ruke.