Oceňovanie a účtovanie nedokončenej výroby a polotovarov vlastnej výroby spôsobom A v sústave podvojného účtovníctva v roku 2016 - Pakšiová, Renáta, 1974-
Oceňovanie zásob vlastnej výroby v roku 2016. Kedy ide o nedokončenú výrobu a kedy o polotovary vlastnej výroby. Účtovanie zásob vlastnej výroby spôsobom A. Praktický príklad.